Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak vylepšit zadek a zmenšit břicho

 

Jak vylepšit zadek a zmenšit břicho

Méně a často jíst. Cvičit takto: klekneme, opřeme se o ruce, pokrčíme jednu nohu a s výdechem vytrčíme ji do strany a zároveň ji natáhneme. Aniž bychom ji položili na zem, 4x ji pokrčíme a natáhneme. Totéž na druhou stranu. Toto cvičení velmi účinně odebírá podkožní tuk v oblasti břicha.

Hubnutí s rostlinami

·         S opuncií: asi 5 cm mladý výhonek opuncie (50 g) v rukavicích ulomíme a pokrájíme nadrobno. Zalijeme ¼ litrem vodky, zakryjeme, dáme do temného místa (nebo zabalíme láhev alobalem, aby nebyl přístup světla) a necháme stát 20 dní v teplotě kolem 20 ºC. Přecedíme přes pláténko a bereme 1 čajovou lžičku ráno před jídlem. Za dva měsíce autorka receptu shodila 6 kg bez diety (s čokoládami). Jak to funguje: aktivní molekula určité látky z opuncie posílá do hypotalamu informaci, že je v krvi správná dávka glukózy. Tím se vypne pocit hladu a organizmus začne spalovat vlastní tuky.

·         S celerem: užívat celý celer (nať i kořen). Je močopudný, harmonizuje endokrinní systém a uklidňuje nervy. Užívat v podobě čerstvé šťávy, vařit odvar atp.

·         Pít čaj z pampeliškových kořenů. Pampeliška je spasmolytikum (působí proti křečím), je žlučopudná, obsahuje inulin a pektin, čímž působí na snížení váhy.

·         Se stévií: stévie zlepšuje funkci slinivky, jater, dýchání buněk, zlepšuje pohyblivost kloubů. Je 100násobně sladší než řepný cukr a neškodí diabetikům. Je to vynikající náhražka cukru. Japonci sladí nápoje a jiné pouze stévií a pěstují ji v obrovském množství. Stévie pochází z Bolívie.

Hubneme rychle – plusy a mínusy

Lékař dietolog Alexej Kovalkov sám vážil 150 kg a veškeré nadváhy se zbavil na základě strachu ze smrti. Je toho názoru, že nejdůležitější je motivace. Pro ženu by měly být dvě hlavní motivace, a to: být zdravá a být schopná rodit děti.

Pro zhubnutí je třeba najít příčinu obezity. Neodstraňovat příznaky, ale odstranit příčinu. Obvyklé příčiny obezity jsou endokrinní problémy, vášeň zajídat problémy – jezení večer na noc mívá příčinu v nedostatku endorfinu – hormonu štěstí, jehož nedostatek se obvykle projeví večer. Třetí příčinou bývá nedostatek nějaké minerální látky, což nás táhne k ledničce, protože pocit nějakého nedostatku nás nutí jíst.

Za den by nemělo být více tuku než 3 pl..

Balerina uvádí, že jí všechno, ale od všeho jen trošku. Před oslavou se napije vody, do které dá 1 čl jablečného octa, v němž je hodně kália. To pomáhá výměně látkové.

Jablečný ocet:

4 kyselá zelená jablka postrouhat, zalít 1 litrem převařené chladné vody. Vše má být ve skle, keramice nebo v emailové nádobě. Přidáme kousek žitného chleba a 2 pl medu. Zakryjeme vše gázou a necháme v teple a v temnu celkem 10 dní. Denně promícháme, po 10 dnech procedíme a bereme na 1 sklenici 1 čl. Toto bereme dva týdny, hodně se pohybujeme a rozumně jíme. Po dvou týdnech pauza.

Komentář lékaře: jablečný ocet je nebezpečný pro lidi s gastritidou.

 

 

 

 

 

 

Příklad hubnutí s ovocem: salát z jahod, jablek, pomeranče, trocha medu a kyselého mléka.

Lékařka dietoložka komentuje: Takový salát není vhodný pro lidi s překyselením žaludku a gastritidou. Ovocné saláty by se měly jíst zcela samostatně, nekombinovat s jinými potravinami a nejíst mnoho ovoce při gastritidě.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář