Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spalovače tuků

 

Choroš čága pomáhá při obezitě

Je možno jej koupit sušený v bylinářství a brát dle návodu uvedeného na obalu. Je to jediný choroš, který nepoškozuje organismus. Za 2 týdny je možno zhubnout bez násilí 3,5 kg.

Spalování tuků na zhubnutí

1 strouček česneku propasírujeme, přidáme 1 pl medu a 1 pl jablečného octa. Zalijeme horkou vodou, zamícháme a pijeme. Kúra je jeden měsíc. Denně 1 sklenici. Nutno přitom dodržovat pohybový režim. Čistí to cévy a zvyšuje imunitu.

Ananas pomáhá štěpit tuky

Je vhodné zařazovat ananas do ovocných salátů, které si dáváme občas k večeři.

Ananas můžeme naplnit směsí různého ovoce  a servírovat ve vydlabaném ananasu. Seříznutým vrškem zakrýt.

Ananas si můžeme vypěstovat i doma.

Vršek ananasu zasadíme. Na dno květináče nasypeme vrstvu granulí (keramzit), které nasakují vodu. Kořeny ananasu mají rády vzduch. Na tuto vrstvu položíme bavlněnou hadýrku, aby tam neprosakovala hlína. Tu nasypeme na hadýrku, nahoru nasypeme asi centimetr vysokou vrstvu písku, který v troubě rozpálíme, abychom ho zdesinfikovali. V hypermangánu omočíme spodek vršku ananasu, abychom ho také zdesinfikovali. Necháme oschnout. Potom postavíme „sazeničku“ na vrstvu písku a zabalíme květináč i se sazeničkou do igelitu tak, aby se dal snadno sundávat a několikrát týdně rostlinku mlžit. Lístky zvadnou, ale potom se začnou objevovat nové lístky. Až se nové lístky objeví, je možno rostlinku již zalévat, nejen rosit. Na jaře můžeme květináč dát ven. Vyroste nový ananas.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář