Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proti rakovině 2

3. 2. 2019

Rakovina není nemoc, ale byznys. ( Zadaný název souboru není chyba.)
Takto s ní zatočíte: Slova rakovina se nepřestáváme obávat, protože jsme často obklopeni lidmi, kteří na ni onemocněli. Vypadá to někdy, jako by se tato nemoc ani nedala porazit. Rakovina však není skutečná nemoc, tedy nemusela by jí vůbec být. Rakovina je v první řadě byznys a my všichni za ni platíme obrovskou daň. Miliony lidí trpí rakovinou, bez ohledu na svůj věk a pohlaví. Většina z nich si ani neuvědomuje, jak se s nimi manipuluje. Existuje kniha s názvem “Svět bez rakoviny” (World Without Cancer), která byla z angličtiny přeložena do mnoha světových jazyků.
Dnes se vám pokusíme ukázat, proč rakovina není skutečné onemocnění. Rakovina je jen jednoduchý nedostatek vitaminu B17, podobně, jako jsou kurděje nedostatkem vitamínu C. Zajištěním si dostatku tohoto vitamínu tak dokáže člověk předejít zbytečným operacím, chemoterapii či ozařování.
Paralely mezi rakovinou a kurdějemi: V minulosti miliony lidí umírali na kurděje. Zřejmě stejné množství lidí na jeho léčení i profitovali. Až později se zjistilo, že se nejedná o skutečné onemocnění, ale o jednoduchý nedostatek vitaminu C! Stejná věc dnes zřejmě platí o rakovině. Rakovinový průmysl (onkologové, farmaceutické firmy, zdravotní pojišťovny, výrobci přístrojů) je obrovským byznysem, který vydělává miliardy eur každý rok. Tento průmysl se začal ve velkém rozvíjet po druhé světové válce. Pokud si však uvědomíme, že lék na rakovinu je již dlouho známý, pak nás to přivádí k jasnému závěru: rakovina plní kapsy těch, kteří se na jejím “léčení” přiživují.
Jak předcházet a léčit rakovinu: Rakovině se dá předcházet, případně ji i vyléčit následováním těchto 2 jednoduchých tipů: 1. Nepanikařte, zhodnoťte si váš zdravotní stav a snažte se zjistit, o jaký typ rakoviny jde a v jakém je stádiu. 2. Jelikož rakovina je podle této teorie jen obyčejným nedostatkem vitaminu B17 v těle, začněte konzumovat potraviny, které jej obsahují – 15 až 20 jader pecek ze stromového ovoce (jablka, hrušky, švestky, meruňky, třešně a podobně). Vitamin B17, občas nazýván i leatril, se vyrábí i v čisté formě, bohužel zatím pouze v Mexiku, odkud se pak pašuje do USA a jiných zemí, kde jeho používání kvůli lobbingu farmaceutických firem zatím není povoleno. Jak uvádí Harold W. Manner, autor knihy “Smrt rakoviny” (Death of Cancer), leatrilu je schopen vyléčit až 90% všech případů rakoviny. Nemusí stačit jen v některých velmi pokročilých stadiích. Podobně jako ani vitamin C člověka nezachrání, pokud kurděje pokročil až příliš daleko.
Které potraviny obsahují vitamin B17? Jak jsme již uvedli výše, nejvyšší koncentrace vitamínu B17 se nachází v peckách stromového ovoce. Kromě toho ho v nižších koncentracích najdete také v následujících potravinách: sezamová a lněná semínka, otruby ovesných vloček, pšenice, ječmen, hnědé rýže, Razula, pohanka, luštěniny jako fazole, čočka, hrách, hořké mandle, borůvky, ostružiny, maliny, jahody, sladká oranžová dýně, pivovarské kvasnice, makadamové ořechy, kešu oříšky, klíčky (pšeničné, fazolové, ale i z mnoha jiných semen).
Závěr O schopnostech selektivního ničení rakovinných buněk vitamínem B17 se ví už celá desetiletí. Nicméně tato informace se dlouho tajila  a  lékaři,  kteří se opovážili ho používat, byli pronásledováni. Naštěstí dnes v době internetu a sociálních sítí, již nelze takové důležité informace před lidstvem nadále ukrývat. I vy můžete pomoci jejich šířením, například sdílením tohoto článk